Murprotec Academy, een combinatie van werk en teambuilding


Bij Murprotec geloven we in de perfecte balans tussen werk en vrijetijd. Recentelijk heeft het administratieve team van Murprotec een combinatie van training en teambuilding ervaren dat perfect aansluit bij deze filosofie. Laat ons je meenemen door dit inspirerende avontuur.

Van leren naar plezier

Ons team kwam samen voor een informatieve bijeenkomst met een focus op de updates van ons CRM-systeem. Kennisoverdracht en verbetering van gebruikte toepassingen stonden hierbij centraal. Maar bij Murprotec stoppen we niet bij het werk. We geloven dat een gelukkig team een succesvol team is. Daarom ging het team samen lasershooten na de opleiding, wat het perfecte voorbeeld is van de combinatie van werk en teambuilding op de Murprotec Academy.

Werk en plezier, de perfecte balans

Deze ervaring toont de kernwaarden van Murprotec. We streven niet alleen naar kennisoverdracht en professionaliteit, maar ook naar teambuilding en plezier. De Murprotec Academy is hiervan een ultieme belichaming. We zijn ervan overtuigd dat werkplezier bijdraagt aan de groei van onze mensen en de kwaliteit van ons werk.

Murprotec Academy, bouwen aan sterke teams

Onze werknemers zijn ons meest waardevolle bezit. Daarom investeren we in hun groei, niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk. We geloven oprecht dat deze benadering ons onderscheidt en bijdraagt aan onze succesvolle prestatierecord.

Heeft deze opvatting van werk en plezier je interesse gewekt? Voel je je geïnspireerd door de balans die we creëren tussen leren en ontspannen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op voor meer informatie.

We kijken ernaar uit om onze passie en enthousiasme met je te delen. Bij Murprotec geloven we dat de toekomst wordt gemaakt door de mensen die er vandaag in investeren. 

IMG_3136.jpgIMG_3161.jpgIMG_3114.jpgIMG_3107.jpg

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over hoe we teambuilding en werk integreren in onze unieke aanpak? Of wil je deelnemen aan een van onze toekomstige evenementen? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van ons voortdurende succesverhaal.

Bel ons op 0800 14 607, stuur een e-mail naar info@murprotec.be of bezoek onze website www.murprotec.be. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Over Murprotec

Murprotec is de Europese marktleider in vochtbestrijding en heeft meer dan 65 jaar ervaring in het bieden van waterdichte oplossingen voor elk vochtprobleem. Wij bieden een brede waaier van diensten en producten aan, inclusief het waterdicht maken van kelders, luchtbehandeling en vochtbestrijding op maat.

Kies voor een gezond leven. Kies voor Murprotec.

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis analyse aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.