Kom naar Murprotec tijdens Voka Openbedrijvendag op zondag 1 oktober


Op zondag 1 oktober openen de filialen van Murprotec in Gentbrugge en Tessenderlo hun deuren voor Voka Openbedrijvendag. Dit is een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in vochtbestrijding in woningen om Murprotec te bezoeken en waardevol advies en informatie te ontvangen. Bij Murprotec begrijpen we hoe belangrijk het is om een gezonde en vochtvrije leefomgeving te hebben. 

Onze deskundige medewerkers zullen beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden, persoonlijk advies te geven en informatie te verstrekken over onze innovatieve vochtbestrijdingsmethoden. Of het nu gaat om opstijgend vocht, condensatieproblemen of schimmelvorming, ons team heeft de kennis en ervaring om de juiste oplossingen te bieden. 

We heten iedereen van harte welkom bij Murprotec op zondag 1 oktober tijdens Voka Openbedrijvendag. 

Breng een bezoek aan onze filialen in Gentbrugge en Tessenderlo en ontdek hoe we kunnen helpen bij het creëren van een gezonde, vochtvrije woonomgeving. Samen streven we naar comfort en welzijn in uw huis.

https://www.openbedrijvendag.be/

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis analyse aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.