Case: Waterinfiltratie kelder


Heeft u ooit met waterinfiltratie in uw kelder te maken gehad? Weet u hoe ingrijpend dit probleem kan zijn? Dat is precies de situatie waarin Stephan V. uit Knokke zich bevond. In dit artikel leer je over zijn ervaring en hoe het team van Murprotec hem tot een oplossing hielp.

Waterinfiltratie kan uw kelder onbruikbaar maken, en dat is precies wat Stephan V. uit Knokke overkwam. De waterinfiltratie in zijn kelder was zo erg dat hij de kelder niet meer kon gebruiken. Een frustrerende situatie, maar gelukkig wist hij wie hij moest bellen om hulp - Murprotec, uw partner voor definitieve vochtbestrijding.

Vloerdrainage: de oplossing voor waterinfiltratie in de kelder

De experts van Murprotec kwamen naar Stephan's huis om de situatie te bekijken. De oplossing die we voorstelden was vloerdrainage met een automatisch pompsysteem. Een geteste en bewezen methode om waterinfiltratie in de kelder aan te pakken.

Ons team ging zorgvuldig te werk bij het installeren van het drainagesysteem. Allereerst plaatsten we de pomp en put, gevolgd door het uitrollen van de drainagemat. Hierna installeerden we de sturingskast. Vervolgens goten we het beton en werkten we toe naar de voltooiing van het project. Door deze zorgvuldige benadering wordt vanaf nu het water afgevoerd naar een bestaande riolering in plaats van de kelder in te sijpelen. Het uiteindelijke resultaat? Een droge en bruikbare kelder.

Tevreden klant, succesvol project

Stephan was zeer tevreden met de oplossing en kwaliteit van het werk van Murprotec. Hij heeft een video review gegeven waarin hij zijn ervaring met ons bedrijf en de verandering die we in zijn kelder teweeg hebben gebracht, deelt.

Onze klant aan het woord - Murprotec vloerdrainage

Zoals je kunt zien in de review van Stephan, is Murprotec toegewijd aan het bieden van oplossingen voor elk vochtprobleem in je woning. Wij zorgen ervoor dat je kan genieten van een gezonde en comfortabele leefomgeving.

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u ook last van waterinfiltratie in uw kelder of een ander vochtprobleem in uw huis? Laat vocht niet langer je woning aantasten. Neem contact op met onze experts bij Murprotec voor een gratis analyse. Bel ons op 0800 14 607 of stuur ons een e-mail op info@murprotec.be. We helpen u graag verder.

Heeft u nog vragen over de Case: waterinfiltratie kelder of wilt u meer weten over onze diensten en hoe we u kunnen helpen met uw specifieke vochtproblemen? Aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan voor u klaar om u te helpen met een definitieve oplossing voor elk vochtprobleem.

Bij Murprotec streven we ernaar om iedereen een gezonde, vochtvrije woning te bieden. Laat ons u helpen uw huis weer een veilige en droge thuis te maken.Vraag je gratis expertise aan bij Murprotec


Vraag je gratis analyse aan bij MurprotecNa een professionele expertise door Murprotec vochtexpert is een vochtvrij huis binnen handbereik.
GRATIS ANALYSE


Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis analyse aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.