Case: behandeling opstijgend vocht bij de familie Guedon te Brasschaat


Op een zonnige ochtend in Brasschaat ontving Murprotec een oproep van de familie Guedon. Ze kampten met een hardnekkige vochtissue in huis. Uiteraard stonden onze professionals klaar om de strijd aan te gaan tegen dit opstijgend vocht.

Uitdaging bij de familie Guedon

De familie Guedon kampte met opstijgend vocht in hun woning. Ze hadden al verschillende oplossingen geprobeerd, maar zonder succes. Bij Murprotec geloven we in een grondige aanpak. We begonnen met een gratis diagnose door onze vochtexpert om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

De Murprotec-behandeling

Zodra de diagnose gesteld was, konden we een oplossing voor het probleem voorstellen. Met ons zelf ontwikkelde product, MSC+, dat we in meerdere fasen injecteerden, waren we in staat om de vochtproblemen definitief op te lossen.

We hebben ons bij dit project, net zoals bij al onze projecten, gefocust op een resultaatsgerichte garantie. We bieden namelijk 30 jaar garantie op onze behandelingen tegen opstijgend vocht. En we gaan nog een stap verder. Na de drogingstijd voeren we ook nog eindcontroles uit om te bevestigen dat de behandeling succesvol was. En de kers op de taart? We bieden zelfs een externe verzekering op onze garantie.Een succesvol resultaat

Het resultaat? De vochtproblemen bij de familie Guedon zijn volledig verdwenen. Ze kunnen nu weer genieten van hun vochtvrije woning. En wij bij Murprotec, we zijn blij dat we hen hebben kunnen helpen met hun vochtissue.

Laat Murprotec je helpen

Murprotec is een marktleider op het gebied van permanente vochtbestrijding en biedt sinds 1954 effectieve oplossingen voor alle soorten vochtproblemen. Met meer dan 65 jaar ervaring en een team van 700 vochtexperts zijn we in staat om een waterdichte oplossing voor elk vochtprobleem te bieden. We staan garant voor kwaliteit, service en resultaat.

Of je nu in de kustregio of in de Ardennen woont, we staan klaar om je te helpen. Grijp nu je kans om je woning eindelijk vochtvrij te maken. Vraag je gratis expertise aan bij Murprotec


Vraag je gratis analyse aan bij MurprotecNa een professionele expertise door Murprotec vochtexpert is een vochtvrij huis binnen handbereik.
GRATIS ANALYSE


Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis analyse aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.