Feest bij Royal Nivelles Basketball


Al 60 jaar lang brengt Nijvel hulde aan lokale sporters tijdens een heus event. Dat was dit jaar niet anders. Vrijdag 10 februari was een hoogdag in Nijvel, want toen was het weer zover: de prijzen voor sportverdienste 2022 van de stad werden uitgereikt. Lokale sporters en ploegen worden zo extra in de bloemetjes gezet voor hun geweldige resultaten en hun onuitputtende inzet van het afgelopen jaar.

De 300 aanwezigen zagen maar liefst 12 titels uitgereikt worden. De U14/U16/U19 meisjesploegen bij Royal Nivelles Basketball mochten twee maal het podium op. Ze wisten zowel de Prijs van de Minister van Sport, Valérie Glatigny, als de publieksprijs in de wacht te slepen. Die laatste zelfs met een verpletterende 2700 stemmen. De dames van de U16 waren bovendien ook genomineerd voor de prijs van Collectieve Hoop. Na de officiële ceremonie kregen de jonge sporters de kans om met grootheden uit de sportwereld te praten.

Het is duidelijk, deze nieuwe generatie staat te popelen om in de voetsporen van hun helden te treden. Rond 22 uur brak het grote dansfeest los en werd de avond feestelijk afgesloten.

Proficiat dames!

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis analyse aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.