Sponsoring van vrouwenteam van RAAL La Louvière door Murprotec


De Glans van de Groei

Geloof jij ook dat in elk hardwerkend team, ongeacht geslacht of leeftijd, de kans bestaat om te schitteren op het hoogste podium? Wij bij Murprotec geloven dat zeker, dat is waarom wij erg trots zijn om het vrouwenteam van RAAL La Louvière te sponsoren. Deze toegewijde spelers blijven ons keer op keer inspireren met hun vastberadenheid en passie voor het spel.

Een Pijlsnelle Stijging

Het vrouwenteam van RAAL La Louvière zit momenteel in Provinciale 1 en heeft de ambitie om binnen maximaal 3 jaar de elite van het Belgische voetbal, de SUPERLEAGUE, te bereiken. Ben jij ook zo gefascineerd door hun droom? Ze zitten in de lift en daadkracht is hun brandstof. Ze zijn zelfs op weg om dit jaar kampioen te worden, wat momenteel Belgische Divisie 3 is. Zij doen het niet alleen, wij als Murprotec staan naast ze, als trotse sponsor van deze 'dames in het groen'.

Kleine Topspelers, Grote Winsten

Naast het volwassen team, hebben we ook 150 jonge meiden die de RAAL verdedigen in de jeugdcategorieën. Ze hebben al tal van prestigieuze overwinningen achter hun naam staan, waaronder de meest recente wedstrijd die ze vorig seizoen tegen PSG hebben gewonnen. Deze overwinning is nog maar het begin van de prachtige prestaties die ze kunnen bereiken!

Sponsoring van vrouwenteam van RAAL La Louvière door Murprotec: Bouwen aan dromen

Als een bedrijf dat actief is in de bouwsector, begrijpen wij bij Murprotec hoe belangrijk het is om te bouwen aan dromen. Of het nu gaat om het creëren van een vochtvrije omgeving of het realiseren van voetbaldromen, we geloven in groei, inzet en veerkracht.

Ben jij ook geïnspireerd door het verhaal van deze ambitieuze voetbaldames? Wil je hun reis naar de top volgen? Blijf op de hoogte van hun parcours en volg ons op onze sociale media kanalen!Murprotec, altijd aan jouw zijde met betrouwbare vochtbestrijdingsoplossingen.

Bij Murprotec geloven we in het ondersteunen van passie, vastberadenheid en talent, zowel op het voetbalveld als in de huizen van onze klanten. Laat vocht niet langer je woning aantasten, kies voor een gezond leven. Kies voor Murprotec.Vraag je gratis expertise aan bij Murprotec


Vraag je gratis analyse aan bij MurprotecNa een professionele expertise door Murprotec vochtexpert is een vochtvrij huis binnen handbereik.
GRATIS ANALYSE


Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis analyse aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.