Het belang van sportsponsoring voor Murprotec: investeren in lokale sportclubs


Murprotec gelooft erg sterk in het investeren in lokale sportclubs en de voordelen die dit met zich meebrengt. Investeren in lokale sportclubs is zelfs een deel van hun strategie geworden.

Murprotec geeft niet alleen om winst geeft. We geloven in het investeren in de gemeenschap – en een manier om dit te doen is door lokale sportclubs te ondersteunen. Zo helpen we bij het voeden van het lokale talent en het versterken van de gemeenschap.

Bouwend aan zichtbaarheid en merkidentiteit

Investeren in lokale sportclubs is een geweldige manier voor het bedrijf om hun merkidentiteit te verbeteren. Het associëren van hun merk met sport, vooral lokale sport, helpt bij het opbouwen van een positief imago en verbetert de zichtbaarheid op lokaal niveau.

Een Win-Win situatie

Het is een win-win situatie voor alle betrokken partijen. Lokale sportclubs krijgen de broodnodige financiering en Murprotec krijgt publiciteit en de kans om iets terug te geven aan de gemeenschap.

Kortom, het is een winnende strategie die waarde biedt voor zowel het bedrijf als de gemeenschap.

Voor meer updates over de betrokkenheid van Murprotec bij sportsponsoring en andere initiatieven, volg ons op sociale media.

Meest Recente Posts

Inschrijven Nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

In de kijker

Vraag advies aan Murprotec

Heb je een vochtprobleem of wens je een preventieve controle?

Vraag nu je gratis analyse aan. Maak je keuze uit:

Een diagnose van je vochtprobleem

Een preventieve huisanalyse

Murprotec heeft meer dan 65 jaar ervaring in vochtbestrijding. Wij weten raad met elk vochtprobleem. Dat is onze garantie.